COPY. Vs
Tlopd's Register of Shippmg,

71, Fenchurch Street, EL. 3

31st August, 1934.

Dear Sirs,
Se 1 beg to acknowledge the receipt of your letter
of the 29th instant, returning the certificate issued

by the Society's Surveyors at Hamburg on the ¥otorship

, +pINE COURT", and in confirmation of our telephonic
; : conversation I beg to inform you that the Seociety's
‘ ? Surveyors at Hamburg have been jnstructed to issue a
fresh certificate in this case,
With regard to your enquiry as %o the drop
test to be applied to the anchors, I would point out
that Section 24, Page 43, of the Anchors & Chain Cables Act
1899 (1932 edition) states:.-

"{a) The anchor, oOr where anchors are made in more
than one plece, each plece should be raised to 2
given height and then dropped on & gteel or iron
alab”.
As regards the question of applying a 4rop

test to used anchors, I beg to inform you that on

ond May 1933 the Superintendents of Troving Houses were
informed that it had been decided that, u%pp,na‘qvxgpnce

of previous drop testing is avoilable, y if ﬁﬁ“%értiriaata

showing that a drop test nas been «oplied M@f/ T Re ngtei
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when new is produced, oT if the anchor has not been
marked, or if the marks are indecipherable and no other
relevant evidence is forthcoming, the drop test should
pe applied to the anchor when it is submitted for
retesting.

I am, Dear Sirs,

Yours faithfully,

pro Seeretary.

leurl.x&!!m; & Cos, Lda,
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