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12th December, 1927,

Dear sir ,
I am in receipt of your letter of the 10 th instaht with
f~§ference to the recent vemege sSurvey of the steem trewler
‘;SAanif", and with regerd thereto beg to drew your attention to
®Pege 4, Section 22, Paregraph 2 of the Rules snd Regulations of
Rihis society, which stetes thet "all repeirs of Ships or
£ :chinery required &t Por®s where there is a Surveyor to this
;?oeiety, in order to their obtaining & Cherescter in the hegister
z‘b‘;;':;ook, or.to their retaining the Charscters assigned to them therein
ééust be cyrried out under the inspection, and to the setisfsction
;1f the Society's Surveyors. ©Ships or machinery repeired at
;“orts wvheee there is no Surveyor to this Society must be surveyed
iay one of the Society's Surveyors at the esrliest opportunity".
This paragraph will no doubt make it clesr to you how this
€}ociety ceme to be interested in the Survey.
1 am, Dear Sir,

Yours faithtully,

» Croft, Beq,., /7/; S
Secretsry,
Mesers Crott stesm Kishing Co., Ld.,

HARTLEPOUL.
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